ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

18:23 01.09


У Полтаві встановили меморіальну дошку Олександру Фролову

У Полтаві 1 вересня урочисто відкрили меморіальну дошку Олександру Фролову, який загинув на східному фронті, захищаючи Україну. Дошку встановили на фасаді гімназії № 6 по вулиці Чорновола.

Вшанувати пам'ять героя війни прийшли представники ГО "Асоціація ветеранів та учасників АТО Полтавщини", заступник військового комісара Полтавського обласного військкомату Едуард Бородай, небайдужі містяни, депутати Полтавської міської ради, педагогічний та учнівський колективи школи. На заході також були присутні рідні Олександра Фролова - мати, дружина та син.
Сьогодні ми зібралися разом, щоби вшанувати пам'ять нашого земляка, який загинув під час бойових дій на українському східному фронті. Щиро вдячний за допомогу у встановленні меморіальної дошки небайдужим людям: Олексію Сердюкову за її виробництво та Олені Кузиній - за дизайн
 - зазначив у своєму слові депутат Полтавської міської ради Вадим Ямщиков.

Олександр Фролов народився 18 січня 1974 року. Він був учнем 6-ї гімназії і закінчив її у 1989 році. 5 вересня 2014 року був мобілізований. Командир бойової машини відділення 15-го батальйону 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув 16 лютого 2015 року, виконуючи бойове завдання, під час мінометного обстрілу бойовиками позиції бригади поблизу міста Дебальцеве Донецької области.
Похований на Алеї Героїв Центрального кладовища Полтави.

АТО, пам'ять, меморіал, Фролов, Ямщиков

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.