ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:23 03.09


"Ворскла" пропустила 11 голів від сільської команди з Лазірок

У суботу, 3 вересня відбулися матчі 13-го туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги. Савинці та Лазірки - лідери чемпіонату - здобули впевнені перемоги.

У суботу, 3 вересня відбулися матчі 13-го туру чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги.

Велика Багачка — Динамо - 1:1. У центральному матчі туру голи забивали у першому таймі. Спочатку відзначився Костянтин Марченко (гості вважають, що гол було забито з офсайду), а потім Артем Гришин рахунок зрівняв. Обидві команди втратили очки, які не дозволять їм боротися за чемпіонський титул у цьому сезоні.
Оржиця — Колос (Дмитрівка) - 3:0. Оновлена оржицька команда не мала проблем у грі проти одного з аутсайдерів чемпіонату. Петришин відзначився з пенальті, а Ламіне та Нечипоренко забивали з гри.
Олімпія — Чайка - 3:0. Команда Олександра Кулика впевнено перемогла "Чайку" і продовжує лідирувати. Голи на рахунку Рудюка, Богомаза та Пономаренка.
Фламінго — Лубни - 0:0. Команда з Горішніх Плавнів, яка крокує на незвично низькому для себе восьмому місці, постійно скаржиться на упереджене суддівство, вважаючи, що саме арбітри - головне зло обласного футболу. Мабуть, саме судді не дають можливості "Фламінго" забивати голи...
Рокита — Фортуна - 6:2. Рокитяни дуже легко здолали опір гостей із Пирятинщини, забивши у ворота суперника шість голів. Дублем у складі господарів відзначився Андрій Місяйло.
ДЮФШ Ворскла — Колос (Лазірки) - 3:11. Після першої половини першого тайму нічого не віщувало юним ворсклянам жахливого побиття, рахунок був нічийним - 2:2. А потім гості згадали, що вони претендують на чемпіонський титул і заграли по-чемпіонськи - красиво, швидко та результативно. Поки що цей матч - найрезультативніший у турнірі. А керівництву ФК "Ворскла" є над чим поміркувати у розрізі підготовки власного резерву. Пане Олеже Лисак, як вважаєте?

Турнірне становище лідерів: Олімпія - 33 очка, Колос Л - 32, Рокита - 26, В, Багачка - 22.

спорт, футбол, ФФПО

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.