ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:42 10.09


У Полтаві збудують житло для бійців АТО за 59 мільйонів

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому за результатами тендеру замовило ТОВ "Полтавський домобудівельний комбінат" будівництво житла за 59,30 млн грн. Про це йдеться у "Віснику державних закупівель".

До кінця 2017 року фахівці підприємства мають розробити проектно-кошторисну документацію і звести трьохсекційний десятиповерховий будинок по вул. Марії Башкирцевої, 31-а. Влаштують під’їзди до будинку та стоянку на 66 місць, благоустроять та озеленять територію.
У будинку передбачено 180 одно- і двокімнатних квартир загальною площею 9 тисяч кв. м. Відтак будівництво житла коштує 6 589 грн. за "квадрат". Мінрегіонрозвитку в липні встановило його опосередковану вартість для Полтавської області на рівні 7 737 грн. Будинок, за нашими даними, призначений для учасників АТО. Вони купуватимуть квартири за півціни, інша половина буде оплачена з міського та обласного бюджетів.
Єдиним конкурентом було ТОВ "Євробуд СМ" із вищою на 2,8% ціною.

Власниками "Полтавського ДБК" є Віктор Яковенко, Віктор Думанов, Василь Шишкін та екс-нардеп від "БЮТ-Батьківщини" Володимир Левцун (чотири скликання підряд до 2012 року). Керує фірмою Сергій Фисун.
Із 2008 року вона виграла торгів на 246,77 млн грн., майже всі – у нинішнього замовника.

ДБК, будівництво, АТО, тендер

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.