ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:04 13.09


Поліція таки відкрила провадження щодо погроз полтавській журналістці

Полтавська поліція навіть після другої заяви Ольги Дудки, журналістки "Громадськго ТБ.Полтава", щодо погроз на її адресу з боку адвоката Марини Розанової, не відразу внесла відомості в ЄРДР.

Про це повідомила сама Ольга на своїй сторінці в соціальній мережі вранці 13 вересня.

Тільки дізналася, що мою другу заяву про вчинення кримінального злочину адвокатом і дружиною прокурора Мариною Розановою не внесли в ЄРДР. Вона стосувалася публічних погроз і хуліганських дій Марини Розанової, про що мною як активістом і журналістом "Полтавського громадського телебачення" був знятий сюжет. Писати третю заяву на ім'я голови поліції Полтавської області Олега Беха, про що ми з ним вчора говорили на прес-конференції, я сенсу не бачу

- написала Ольга.

Нагадаємо, першу заяву Ольги чомусь віднесли до звернень громадян, а ось зустрічну заяву Марини Розанової прийняли, і навіть взяли з цього приводу пояснення у Ольги Дудки.

За словами журналістки, вона збирається оскаржити бездіяльність слідчого, який протягом доби повинен був зареєструвати заяву в Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Коли цей матеріал був готовий до друку, нам стало відомо, що другу заяву Ольги Дудки не без участі Олега Беха таки внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, що 30 серпня в Октябрському райсуді Полтави адвокат підозрюваного, справу якого розглядали - Марина Розанова - відкрито погрожувала журналістці "ГромадськеТБ.Полтава" Ользі Дудці.

суд, Дудка, погрози, поліція, Бех, Розанова

За темою:

  • Мамай просить суд поновитися на посаді міського голови
  • На Полтавщині продовжили заборону руху всіх суден
  • За незаконний продаж підакцизних товарів чоловіку загрожує штраф
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.