ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:33 14.09


Мамай, Бех та інші вирішували, як боротися з вандалами

Сьогодні у зв'язку з черговим побиттям меморіальних дошок у Полтаві, у стінах Головного управління обласної нацполіції відбулась зустріч Олександра Мамая, Олега Беха, представника СБУ - з родинами полеглих у війні бійців.

За результатами "круглого столу" міський голова Олександр Мамай пообіцяв свою допомогу і взяв на себе відповідальність вирішити проблеми, які наразі існують на Алеї Героїв.
Питання відновлення меморіальних дошок, за словами депутата міськради Вадима Ямщикова, відкладено на деякий час через те, що батькам потрібно прийняти рішення щодо зміни їх розташування (наприклад, перенести у фойє шкіл), також розглядається варіант виготовлення дошок з іншого -  антивандального матеріалу, щоб залишити їх на старому місці.
Питання фінансування встановлення камер відеоспостереження та освітлення кожної дошки (в разі встановлення їх на будівлях) підтримали міський голова та небайдужі полтавці, що прийшли на зустріч. Представники силових структур зі свого боку пообіцяли підвищити пильність та увагу до даної проблеми і в найкоротші терміни розкрити вандалами злочини.

поліція, вандалізм, Мамай, Бех, Ямщиков

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.