ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:12 17.09


У листопаді Борис Гребенщиков завітає до Полтави з новою програмою

Борис Гребенщиков продовжує радувати шанувальників незвичними формами своєї різнобарвної творчості. 10 листопада рок-музикант виступить перед полтавцями з новою програмою. Вдруге за цей рік!

Перебуваючи в безперервному русі, в пошуку, експериментуючи з різними стилями і музичними жанрами, БГ завжди зберігає здатність радувати і дивувати новим та несподіваним. Провівши весну і літо граючи в підземних переходах і на площах різних країн світу, БГ планує провести осінньо-зимову серію "Оркестр-турів" із програмою "БГ SYMPHONIA".
Проект виник майже спонтанно в Києві, ставши творчим результатом зустрічі Бориса Гребенщикова та одного з найкращих українських саундпродюсеров - клавішника групи "Океан Ельзи" Мілоша Єліча. Бесіди за лаштунками одного з київських концертів і привели до проекту, підготовка якого йде наразі повним ходом.
Мілош Єліч, основний аранжувальник проекту і диригент сказав:
У січні 2016 року ми зустрілися з Борисом Борисовичем на великому благодійному концерті. Атмосфера того вечора була абсолютно особливою, відомі пісні звучали по-новому, і нам усім сподобався цей музичний формат. У той же вечір Борис Борисович запропонував створити спеціальну концертну програму і провести в подібному форматі невеликий концертний тур. Я зі свого боку підтримав ідею і запропонував узяти участь оркестру "Віртуози Києва", таким чином ми створили інтернаціональну музичну лабораторію. Про фінальні результати рано говорити, зараз ми ще працюємо над програмою. Я впевнений, ми покажемо музику БГ у ще одному світі, і це дуже сподобається слухачам
 - вважає Єліч.
Побачити і почути нову програму Бориса Гребенщикова "БГ SYMPHONIA" можна буде в листопадовому всеукраїнському турі, який побачать лише вісім міст: Київ, Одеса, Черкаси, Кременчук, Полтава, Запоріжжя, Харків і Дніпро.

культура, музика, концерт, Гребенщиков

За темою:

  • Біг-бенд президентського оркестру зібрав у Полтаві аншлаг
  • Полтавці відзначили 120-річчя оперного маестро Бориса Гмирі
  • До Полтави в лютому завітає Національний президентський оркестр
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.