ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:39 22.09


ХК "Кременчук" здолав лідера - "Донбас". ВІДЕО

Хокейний клуб "Кременчук" перервав переможну триматчеву серію "Донбасу", обігравши лідера чемпіонату країни на своєму льоду.

Ціна перемоги в поєдинку була занадто висока, і це відображалося на діях гравців, які намагалися грати обережно. У першому періоді, який завершився без закинутих шайб, в цілому гра носила сумбурний характер.

Рахунок був відкритий на початку другого періоду. Кидок Іллі Коренчука прийшовся в стійку воріт Євгена Царегородцева, але рикошетом шайба відскочила в голкіпера "Донбасу" і залетіла в сітку - 1:0. Відігралися гості також не без допомоги щасливого випадку. Володимир Чердак заклав віраж за воротами Едуарда Захарченко і зробив прострільну передачу від лівого борту. Рикошетом вона потрапила до самотнього Захарова, який шансів Захарченку не залишив - 1:1.

Ключовий епізод поєдинку стався на старті третього періоду. "Донбас" вистояв у меншості, але в рівних складах пропустив. Ігор Коваленя виявився один у лівому колі вкидання і "розстріляв" Царегородцева. Всі спроби гостей відігратися вдруге розбивалися об надійну гру Едуарда Захарченка та його партнерів.

Донеччани втратили перші очки в чемпіонаті. Зараз у команди Анатолія Степанищева 9 пунктів. "Кременчук" із 7-ма балами займає третій рядок турнірної таблиці.

Кременчук - Донбас (Донецьк) - 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)

Шайби: 1:0 Коренчук (Кузьмик, Ігнатенко), 24:55, 1:1 Захаров, 35:27, 2:1 Коваленя (Гніденко, Ігнатенко), 41:41.

Кременчук: Захарченко. Ісаєнко, Романенко, Коренчук, Кузьмик, Слиш - Ігнатенко, Башко, Кіча, Гніденко, Петранговський - Варивода, Васильєв, Бойков, Карпенко, Коваленя - Савицький, Акімов, Луговий, Гриценко, Янішевський.

Донбас: Царегородцев. Побєдоносцев, Кугут, Кочетков, Шафаренко, Никифоров - Толстушко, Петрухно, Захаров, Бондарєв, Чердак - Таран, Короп, Бабинець, Буценко, Дем'янюк - Алексюк, Григор'єв, Єгоров, Большаков, Рамазанов.

21 вересня. Кременчук. СК "Айсберг". 500 глядачів.

спорт, хокей, ХК Кременчук

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.