ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:45 23.09


Юніор із Полтави встановив чоловічий рекорд України з пауерліфтингу

У Полтаві триває серія чемпіонатів України з класичного пауерліфтингу, у програмі якого вже відбулися окремі першості серед юнаків і дівчат та юніорів.

Героєм юніорського чемпіонату країни став полтавець Анатолій Новописьменний, який уже має перемоги на юніорських чемпіонатах Європи та світу. Однак у рідній Полтаві 19-річний Анатолій уперше у своїй спортивній біографії став чемпіоном у ваговій категорії до 93 кг у сумі триборства з новим юніорським рекордом країни, який перевищив норматив майстра спорту міжнародного класу - 843,0 кг. При цьому, у присіданні зі штангою Новописьменний встановив навіть чоловічий рекорд країни - 312,5 кг. В інших вправах наш земляк перемагав із новими юніорськими рекордами країни: у жимі лежачи - 190,0 кг, у становій тязі - 340,0 кг.

Тож не дивно, що полтавець став абсолютним чемпіоном юніорської першості - за абсолютними параметрами коефіцієнта Уїлкса - 533,45 пункти.
У першості серед юніорів полтавці завоювали ще дві медалі за підсумками триборства з класичного пауерліфтингу: золоту - Дар'я Бражник (до 43 кг), із новим юніорським рекордом України - 207,5 кг та срібну - Ігор Корєньков (до 59 кг) - 427,5 кг.
Тиждень українського класичного пауерліфтингу у Полтаві продовжується. Надалі визначатимуться переможці та призери у першостях серед чоловіків і жінок та серед ветеранів.

спорт, пауерліфтинг, Буланий, Новописьменний

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.