ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:54 26.09


ДФС знайшла порушень на 300 тисяч на державному підприємстві

Держфінінспекція в Полтавській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності Державного підприємства "Дослідне господарство імені 9 січня" Національної академії аграрних наук України встановила порушення, що призвели до втрат на понад 290 тис. грн.

Фінансові порушення, що призвели до втрат на суму 293,4 тис. грн., встановили фахівці Держфінінспекції в Полтавської області під час планової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Державного підприємства "Дослідне господарство імені 9 січня" Національної академії аграрних наук України. Про це повідомляє прес-служба Держфінінспекції в Полтавській області.

Контрольним заходом охоплено період з 01.07.2014 по 30.04.2016 року. Зокрема, встановлено факти оплати завищеної вартості науково-технічної продукції на суму 70 тис. грн.

Внаслідок допущених фактів завищення витрат до державного бюджету не надійшло відрахувань частини чистого прибутку понад 157 тис. гривень.

З порушенням чинного законодавства проведені витрати на оплату праці та сплату єдиного соціального внеску на суму понад 40 тис. гривень.

Окрім того, об’єктом контролю недоотримано доходів на суму майже 25 тис. грн. внаслідок заниження вартості реалізованої продукції.

Зафіксовані порушення усунуто в повному обсязі, шістьох посадових осіб підприємства притягнуто до адміністративної відповідальності.

ДФС, перевірки

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.