ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:15 27.09


Полтавці завершили "домашній" чемпіонат із пауерліфтингу трьома рекордами України

Тиждень українського пауерліфтингу, який тривав у Полтаві, завершився чемпіонатами з класичного пауерліфтингу серед чоловіків і жінок, за підсумками яких на полтавському помості було встановлено 15 рекордів України: 9 - у змаганні чоловіків та 6 - у змаганні жінок.

В активі богатирів Полтавщини - три рекорди України: один - національний, серед чоловіків, один - ветеранський та один юнацький.
Полтавець Максим Саєнко у ваговій категорії до 74 кг у сумі триборства фінішував на шостому місці, але в окремій вправі - становій тязі - він став справжнім героєм чемпіонату. У третьому підході полтавець "витягнув" штангу вагою у 290,5 кг, встановивши у цій вправі новий національний рекорд серед чоловіків із класичного пауерліфтингу (до 74 кг). Крім того, Саєнко виборов малу золоту медаль чемпіонату за перемогу у цій окремій вправі.

Досвідчена полтавка Наталія Іванькова у першості серед жінок перемогла у сумі триборства у ваговій категорії до 52 кг із загальним результатом - 330,0 кг. При цьому наша землячка встановила рекорд України серед жінок-ветеранів першої вікової групи у присіданні зі штангою, підкоривши вагу 120,0 кг.
Юний атлет із Нових Санжар Олександр Рукас у чоловічій першості (до 66 кг) у сумі триборства був четвертим. А ось в окремій вправі - присіданні зі штангою - він завоював малу бронзову медаль із новим рекордом України серед юнаків - 180,0 кг.


спорт, пауерліфтинг, Максим Саєнко

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.