ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:55 29.09


Юні полтавці завоювали шість медалей міжнародного турніру з вільної боротьби

У Броварах відбувся традиційний, уже 22-й міжнародний юнацький (15 років та молодші) турнір із вільної боротьби, присвячений пам'яті відомого тренера Юрія Рідченка, за підсумками якого полтавці завоювали шість медалей - дві срібні та чотири бронзові.

Найдовший шлях до нагороди пройшов полтавець Микита Моргун, який змагався у наймасовішій ваговій категорії - до 53 кг (44 учасники). Він сім разів виходив на килим, на якому здобув загалом шість перемог. Півфінал Микита, на жаль, програв, а останню перемогу здобув у поєдинку за "бронзу".
Срібними призерами міжнародного турніру у Броварах стали наші юні земляки Владислав Радченко (до 100 кг) і Христина Соколовська (до 57 кг).
Ще три бронзові медалі в активі Артема Лелюка (до 32 кг) і Олени Манарової (до 48 кг) - вони програвали півфінали, після яких перемагали у поєдинках за "бронзу". Також бронзовим призером став Сергій Моцар (до 66 кг), але його шлях до медалі був складнішим - він програв в 1/8 фіналу майбутньому фіналісту, а потім переможно завершив усі три раунди втішного турніру за "бронзу".



спорт, діти, боротьба

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.