ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:34 30.09


Боксери Полтавщини провели чергові бої на професійному ринзі

У Києві відбувся вечір боксу, в якому виступили двоє боксерів Полтавщини - Сергій Радченко (Кременчук) і Артур Щельов (Миргород), для кожного з яких це вже був п'ятий бій у професійній кар'єрі.

Сергій Радченко у ваговій категорії до 90,7 кг у 4-раундовому поєдинку переміг Івана Лисицю (Харків), здобувши свою п'яту поспіль перемогу, за що вже встиг отримати прізвисько "переможний проект із Кременчука". На професійному ринзі Радченко дебютував 4 жовтня 2014 року, з того часу він здобув п'ять перемог, провівши на професійному ринзі загалом 26 раундів.

Іншій представник Полтавщини Артур Щельов у ваговій категорії до 72,6 кг також у 4-раундовому поєдинку програв Андрію Великовському (Маріуполь), для якого ця перемога стала вже сьомою у кар'єрі. А для миргородця Артура Щельова, який дебютував на професійному рівні 27 квітня 2012 року, це був п'ятий поєдинок у кар'єрі, яка вже понад чотири роки є безвиграшною - 1 нічия, 4 поразки (2 поразки нокаутами), на професійному ринзі боксер із Миргорода провів уже 19 раундів.

спорт, бокс

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.