ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:13 30.09


Ворсклян до збірної не викликали ні Шевченко, ні Головко

Андрій Шевченко та Олександр Головко оголосили прізвища футболістів, яких вони викликають на чергові відбіркові поєдинки відповідно національної та молодіжної збірних України. Ворсклян серед 46 кращих гравців-українців немає.

У складі, оголошеному сьогодні Андрієм Шевченком на поєдинки проти Туреччини та Косово – 25 футболістів, серед яких два дебютанти. Це - 18-річний півзахисник "Динамо" Віктор Циганков та 24-річний воротар "Зорі" Олексій Шевченко, який замінив свого травмованого однофамільця Микиту. На нинішньому зборі лідерство в неофіційному клубному заліку веде донецький "Шахтар", 8 представників якого отримали виклик до національної команди. Також у збірній п‘ятеро динамівців, три гравці луганської «Зорі» та двоє дніпрян. Ще семеро футболістів представляють іноземні чемпіонати.

Головний тренер молодіжної збірної команди України Олександр Головко визначився зі списком гравців, які готуватимуться до відбіркових зустрічей чемпіонату Європи 2017 року з командами Пінічної Ірландції та Ісландії. На збір Головко викликав 21 футболіста, а найбільше представництво в молодіжці мають  "Шахтар" та "Дніпро" - п’ять та чотири гравці відповідно.

Серед 46 кращих українських футболістів, представлених в обох збірних, уперше за останні роки немає жодного представника футбольного клубу "Ворскла". Головко не викликав єдиного ворсклянина у молодіжній збірній - Хльобаса, і тепер Дмитро може підвищувати власну майстерність виключно під орудою Василя Сачка.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.