ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:36 01.10


Мотоболіст із Вишняків увійшов до топ-40 кращих бомбардирів євросезону

Станом на 1 жовтня реєстр кращих мотобольних бомбардирів Європи (за кількістю забитих голів у чемпіонатах та кубках своїх країн та чемпіонаті Європи-2016 у Буделі, Голландія) очолює литовець Вігантас Жюліс. Кращий серед українців - Сергій Пузик із Вишняків.

Вігантас Жюліс - гравець команди німецької Бундесліги МСК (Зельце-Ганновер) - забив 68 голів (58 - у чемпіонаті і 10 - у Кубку Німеччини), повідомляє мотобольний форум білоруського сайту "Прессбол".
Наш земляк, гравець мотобольної команди "Нива" (Вишняки) Сергій Пузик перебуває на 39-й позиції серед кращих бомбардирів Європи, на його рахунку - 25 голів у сезоні-2016 (на чемпіонаті Європи - 3, у чемпіонаті України - 16, у Кубку України - 6).
Інші наші земляки, вихованці мотобольної школи Полтавщини, які нині грають у Росії, також перебувають серед кращих бомбардирів Європи: Володимир Сосницький - 43 голи (13-а позиція) та Геннадій Миць - 33 (27-а позиція).
Остаточно реєстр кращих мотобольних бомбардирів Європи сезону-2016 сформується після 22 жовтня. Наразі ще тривають заключні матчі у чемпіонаті Центральноєвропейської ліги (Білорусь і Литва) та вирішальні матчі турнірів плей-офф чемпіонатів Франції та Німеччини.

спорт, мотобол, Сергій Пузик

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.