ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:24 01.10


"Ворскла" програла домашній матч "Олімпіку". ВІДЕО

У перший день жовтня ворскляни на своєму стадіоні зазнали поразки від донецького "Олімпіка" і погіршили свої шанси на потрапляння до чільної шістки.

Ворскла - Олімпік - 1:2

Голи: Чеснаков 45+1 - Гринь 39, Шестаков 83.

Ворскла (1-4-4-1-1): Непогодов - Пердута, Дитятьєв, Чеснаков, Сімінін - Скляр, Турсунов (Бартулович 78), Голодюк, Кобахідзе - Кравченко (Хльобас 46) - Загорулько (Коломоєць 60).
Олімпік (1-4-2-3-1): Махарадзе - Олійник, Петров, Барановський, Немчанінов - Доронін, Гошкодеря (Матяж 90) - Танчик (Лисенко 81), Поступаленко (Хомутов 68), Шестаков - Гринь.

У Полтаві зустрічалися сусіди по турнірній таблиці - "Олімпік" був до матчу на шостій позиції, ворскляни - на сьомій. Враховуючи новий регламент чемпіонату, між суперниками був окреслений водорозділ, тому гра мала особливий підтекст.
Василь Сачко дещо здивував, залишивши у запасі Пилявського, Ребенка та Хльобаса. Добре, коли у команді є конкуренція і наставнику є з кого вибирати.
Цього разу Володимир Чеснаков склав пару Дитятьєву в центрі оборони, легіонери Кобахідзе та Турсунов відповідали за фланги, а опорних хавбеків Скляра та Голодюка з єдиним форвардом Загорульком повинен був поєднувати креативними діями молодий Дмитро Кравченко.
"Олімпік", як відомо, команда без зірок, яка непогано організована та полюбляє грати другим номером. Полтавці на правах господарів намагалися диктувати донеччанам свої умови, проте до переви це виходило не дуже. Перший тайм складався з боротьби на всіх ділянках поля. А сама гра була рівною - і за володінням, і за ударами по воротах, і за рахунком.
Моменти також були у обох команд. Ворскляни мали забивати після виходу Загорулька віч-на-віч із Махарадзе, але форвард свій чудовий шанс забити відверто змарнував. А після удару Турсунова з лінії воріт м’яч вибив Немчанінов. 

Гості сподівалися на стандарти, але забили з гри: скористалися вже традиційною помилкою ворсклян в обороні - і Гринь технічним ударом відкрив рахунок - 0:1. Щоправда, виникли сумніви, чи не знаходився форвард гостей в офсайді...

Утім, вже за шість хвилин полтавці відновили рівновагу. І якраз саме після стандарту. Удар у Чеснакова після пасу від Турсунова, можливо, і не вийшов ідеальним за силою, проте був точним - 1:1.
Після перерви Сачко замість Кравченка випустив Хльобаса - і полтавці заграли в два номінальні форварди. А після години гри тренер змінив Загорулька на свого улюбленця Коломойця. Полтавці заволоділи ігровою перевагою та мали моменти. Дитятьєв класно бив головою після кутового - Махарадзе не без труднощів урятував гостей. А потім із гарного становища не влучив у ціль Кобахідзе. У гостей міг забити Немчанінов, але його удар головою після навісу зі штрафного виявився трохи неточним.

А за деять хвилин до фінального свистка гості провели ще один контрвипад, який у гол втілив Шестаков. До цього арбітр мав призначати пенальті у ворота ворсклян, але дав дограти епізод - на користь команди, яка атакувала. 

Врятувати гру біло-зеленим могли Коломоєць, Бартулович та Чеснаков, але "Олімпік" добре відзахищався, а вже у компенсований час навіть провів кілька гострих атак і був близьким до третього голу...

Окремо варто відзначити, що арбітр Дердо показав обом командам 12 жовтих карток на двох, із яких чотири - вже у компенсований час. Сім попереджень - у пасиві ворсклян. Недисциплінована гра команда - ще один фактор невдач, на який тренерському штабу Василя Сачка, ймовірно, варто звернути увагу.

Василь Сачко: "Я тренер і я відповідаю за результат. Беру на себе всю відповідальність за поразку. Сьогодні було прийнято рішення виставити Загорулька - він заслужив це роботою на тренуваннях. У другому таймі ми додали, проте не забили, а якби забили - все могло би скластися інакше.
Якщо ми пропускаємо два голи - є питання до всієї команди, а не тільки до захисників - чому ми пропускаємо? Прикро за хлопців, вони віддавали всі сили боротьбі, але треба віддати належне і супернику. Було багато боротьби, ніхто не бажав поступатися".

На запитання, де головний тренер знаходить мотивацію для себе та футболістів у той час, коли у клубі складна ситуація, Сачко відповідати не став.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • "Ворскла" програла команді Руслана Ротаня. ВІДЕО
  • Кращі методи друку на футболках: як забезпечити якість та довговічність зображення
  • "Ворскла" вирвала перемогу в Одесі. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.