ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:41 03.10


Дві команди з Полтави стартували в Суперлізі з настільного тенісу

У Жовкві відбувся перший тур клубного чемпіонату української Суперліги 2016/2017 серед чоловічих команд (10 клубів), із настільного тенісу, в якому виступають дві команди з Полтави - "Енергія" і ПНТУ.

Минулорічний срібний призер чоловічої Суперліги "Енергія" цього сезону стартувала омолодженим складом. В ексклюзивному інтерв'ю нашому сайту головний тренер "Енергії", заслужений тренер України Микола Закладний повідомив:

У першому турі ми вирішили "обстріляти" новачків команди: Тимура Войтехова, Григорія Кузьменка і досвідченого гравця збірної Ізраїлю Шимона Рабиновича. Багаторічні лідери команди - майстри спорту міжнародного класу Іван Катков і Геннадій Закладний виходили у Жовкві виключно на парні поєдинки, в особистих зустрічах вони не виступали. Ця "розкачка" на старті сезону пройшла успішно, саме новачки забезпечили "Енергії" п'ять перемог у дев'яти матчах

 - сказав Закладний.

"Енергія" у Жовкві перемагала: "Тенісну академію" (Суми) - 4:1, "Ракетку" (Київ) - 4:3, "Спінлорд" (Харків) - 4:1, ЛІРС (Жовква) - 4:1 і ПНТУ (Полтава) - 4:2. У двох зустрічах полтавці програли у рівній боротьбі, яка тривала усі сім матчевих партій - по 3:4 - командам КДПУ (Кропивницький) і СумДУ (Суми). Ще двічі "Енергія" програла з рахунком 1:4 у матчах із "ПАСС-Авто" (Чернігів) та "Фортуною" (Київ).

Матч із "Фортуною" був останнім у першому турі, у ньому зустрічалися минулорічні чемпіони Суперліги (кияни) та срібні призери (полтавці). Тут у першій грі полтавець Тимур Войтехов програв члену збірної України Євгену Прищепі - 0:3, у другій - Григорій Кузьменко програв Микиті Рубану - 0:3, у третій - Шимон Рабинович сенсаційно переміг Дениса Калачевського, який перебуває на 4-й позиції національного чоловічого рейтингу, - 3:2. У четвертій - парній грі - полтавці Іван Катков і Шимон Рабинович також були близькими до перемоги, але програли - 2:3. Вирішальною у матчі (до чотирьох перемог) стала п'ята зустріч, в якій полтавець Тимур Войтехов програв киянину Микиті Рубану (він – 10-й у національному рейтингу) - 0:3.

Інша команда з Полтави - ПНТУ, у складі якої грали: Андрій Черменський, Іван Май, Сергій Скаченко, Віталій Хитрук і Володимир Онищенко, за підсумками першого туру фінішувала на сьомому місці у чоловічій Суперлізі. У Жовкві гравці ПНТУ перемогли: "Спінлорд" (Харків) - 4:1, КДПУ (Кропивницький) - 4:1 і СумДУ (Суми) - 4:3 та зазнали поразок від: "Енергії" - 2:4, "Фортуни" (Київ) - 0:4, "ПАСС-Авто" (Чернігів) - 1:4, "Тенісної академії" (Суми) - 0:4, "Ракетки" (Київ) - 3:4 і ЛІРС (Жовква) - 0:4.

Становище команд Суперліги після першого (з чотирьох) турів клубного чемпіонату України: "Фортуна" (Київ) - 18 очок (партії - 36:6), "Тенісна академія" (Суми) - 16 (31:13), "ПАСС-Авто" (Чернігів) - 16 (31:17), "Енергія" (Полтава) - 14 (28:24), ЛІРС (Жовква) - 14 (23:23), КДПУ (Кропивницький) - 13 (22:32), ПНТУ (Полтава) - 12 (18:29), "Спінлорд" (Харків) - 11 (17:31), "Ракетка" (Київ) - 11 (20:33), СумДУ (Суми) - 10 (16:34).

спорт, настільний теніс

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.