ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:02 04.10


Полтавка завоювала "бронзу" юніорського чемпіонату України з кульової стрільби

У Вінниці одночасно тривають чемпіонат України серед юніорів та "Кубок Поділля" серед чоловіків та жінок із кульової стрільби, у першій половині змагань яких уже двічі відзначилася представниця Полтавщини, майстер спорту міжнародного класу Вікторія Сухорукова.

В юніорській першості вона стала бронзовою призеркою у стрілецькій вправі ГП-4 (пневматична гвинтівка, 10 метрів, 40 пострілів). У кваліфікації Вікторія мала кращий результат - 414,1 очка. Однак у "фіналі восьми" з серіями із вибуванням вона не дійшла до фіналу за участю двох кращих й стала третьою (183,9 очка). Тут нашу землячку випередили чемпіонка - Владислава Коваль (Дніпропетровська обл.) та срібна призерка - Аліна Дудник (Одеська обл.).

Свою другу бронзову медаль Вікторія Сухорукова завоювала у цій же стрілецькій вправі у жіночій першості "Кубка Поділля". Тут наша землячка у кваліфікації вибила 413,5 очка, а у "фіналі восьми" - знову 183,9 очка. У жіночій першості Вікторія Сухорукова програла чемпіонці - Марії Войцехівській (Київ) та срібній призерці - Ганні Ільїній (Одеська обл.).

спорт, стрільба, Сухорукова

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.