ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:31 04.10


На Полтавщині знайшли тіло вбитого чоловіка

На кол-центр "102" зателефонував 29-річний чоловік і повідомив, що в Миргороді, по провулку Старосвітському, поруч із озером він виявив тіло невідомого чоловіка без ознак життя.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце трагічної події, встановила, що померлим виявився 28-річний миргородець. Експертиза показала, що смерть настала від отриманої тупої травми голови та крововиливу в мозок.

У ході проведення досудового слідства поліцейські з’ясували, що тяжкі тілесні ушкодження, які потягли за собою настання фізіологічної смерті потерпілого, спричинив 30-річний миргородець, знайомий загиблого.

Встановлено, що того вечора, попередньо домовившись по телефону, зловмисник та потерпілий зустрілись близько 22-ї години на території автомобільної стоянки поблизу багатоповерхівки. Як повідомив свідок, між чоловіками, на ґрунті неприязних відносин, виникла сварка. Подальші обставини злочину з’ясовуються.

30-річному чоловіку оголошено про підозру у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

убивство, поліція, Миргород

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.