ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:00 05.10


ФК "Оржиця" продовжить виступи в чемпіонаті області

Президент футбольного клубу "Оржиця" у розмові з нашим кореспондентом сказав, що змінив власну думку щодо зняття команди з чемпіонату Полтавщини після зустрічі з керівництвом обласної федерації футболу.

Нагадаємо, що після матчу 17-го туру чемпіонату Полтавської області, в якому "Оржиця" приймала "Рокиту", виник скандал. Ряд помилок бригади арбітрів, на думку господарів, коштували жовтих карток і серйозних травм гравцям ФК "Оржиця", а також (із урахуванням того, що за короткий проміжок часу з чемпіонату знялися ще дві команди), було зіпсоване враження не лише від конкретного матчу, але й від чемпіонату області в цілому.
Керівництво ФК "Оржиця" прийняло рішення знятися з чемпіонату Полтавської області з футболу серед команд вищої ліги. Після чого завдяки футбольній спільноті виник чималий ажіотаж довкола ситуації, що склалася, та розпочалося публічне обговорення проблем, які існують в обласному футболі.
За ініціативи федерації футболу Полтавщини вчора відбулася зустріч керівництва та тренерського штабу ФК "Оржиця" з представниками ФФПО на чолі з очільником організації Олександром Кудацьким. Під час зустрічі було обговорено не лише згаданий матч, але й ключові проблеми чемпіонату взагалі. Зокрема, підіймалося питання щодо професійності та відповідальності вимогам дня суддівського корпусу.
З метою належного матеріального забезпечення арбітрів та інспекторів матчу та недопущення подібних випадків, керівництвом оржиччан було запропоновано збільшити внески команд-учасників, збільшити в межах розумного платню арбітрам за обслуговування матчів чемпіонату та інспекторам матчу. За словами президента ФК "Оржиця" Станіслава Куця, Олександр Кудацький пообіцяв розібратися в цій ситуації та зробити все від нього залежне задля недопущення подібних випадків у майбутньому.
За підсумками зустрічі сторони дійшли згоди щодо подальшої співпраці та розвитку футболу Полтавської області. А футбольний клуб "Оржиця" продовжить виступи в чемпіонаті з футболу серед команд вищої ліги.

Керівництво, тренерський штаб та гравці ФК "Оржиця" вдячні федерації футболу Полтавської області, уболівальникам та ЗМІ за небайдужість до ситуації, що склалася, та надання належної оцінки проблемам, що виникають в обласному футболі
 - йдеться в офіційному повідомленні оржиччан.

спорт, футбол, скандал, ФФПО

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.