ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:18 05.10


У жіночому чемпіонаті України з футзалу гратимуть лише чотири клуби

7 жовтня матчем у Полтаві між ПЗМС та дніпровською "Злагодою" стартує вища ліга жіночого чемпіонату України сезону 2016/17. У турнірі гратимуть лише чотири команди, інші заявляються до першої ліги.

Загалом цьогорічний чемпіонат країни буде особливим - гратимуть лише чотири клуби. До речі, у вищому ешелоні не виступатиме 10-разовий чемпіон країни – "Біличанка", керівництво якої вирішило заявити клуб до першої ліги. А тим часом тріо відомих гравці "Біличанки" - Марія Поліщук, Ганна Шульга і Ганна Сидоренко дебютували у вищій лізі чемпіонату Угорщини, в якій виступають, до речі, 9 жіночих команд.
Натомість вища ліга жіночого футзалу України скоротилася до катастрофічного мінімуму. За нагороди 23-го чемпіонату України з футзалу серед жіночих команд вищої ліги боротимуться ІМС-НУХТ (Київ), ПЗМС (Полтава), "Злагода" (Дніпро) та дебютант змагань такого рівня – харківська "Тесла".
На жаль, команда СумДУ за тиждень до старту сезону вирішила відмовитися від участі у турнірі. Чемпіонат буде проходити у шість кіл. Кожна з команд проведе по 18 матчів. Плюс - кубкові поєдинки.
Матч ПЗМС - "Злагода", який відкриває сезон, розпочнеться у п’ятницю, 7 жовтня, о 17.00 на майданчику оновленого спорткомплексу ПЗМС (вулиця Комарова, 2).

спорт, футзал, ПЗМС

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.