ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

07:00 06.10


Полтавки завоювали ще дві медалі чемпіонату світу з армрестлінгу

У місті Благоєвград (Болгарія) триває 38-й чемпіонат світу з армрестлінгу, на якому у складі збірної України виступає ціла команда атлетів із Полтавщини.

5 жовтня завершилися першості серед юніорів та молоді. Цього дня відбулися змагання у боротьбі на правій руці, за підсумками яких наші землячки завоювали дві медалі - срібну і бронзову.
Першою медалісткою стала Яніна Назарько, яка завоювала бронзову медаль серед юніорок у ваговій категорії до 65 кг. У вирішальному поєдинку за "бронзу" вона перемогла Клавдію Ліскову (Словаччина). Тут чемпіонкою стала росіянка Аделія Фаздалова, а срібною призеркою Джетер Баг (Туреччина). А ось ще одна представниця Полтавщини Руслана Кулик, яка у цій категорії напередодні завоювала бронзову медаль у боротьбі на лівій руці, цього разу - на правій руці - посіла 5-е місце.
Другою медалісткою 5 жовтня стала Ліна Деменко, яка у першості жінок-молоді у ваговій категорії до 65 кг виборола на правій руці срібну медаль. Вона програла фінальне протистояння Ельмірі Алеєвій (Росія). За день до того Ліна Деменко стала чемпіонкою світу у боротьбі на лівій руці.
Інші спортсмени Полтавщини 5 жовтня у Благоєвграді у молодіжних першостях з боротьби на правій руці виступили так: Людмила Деменко - 4-е місце (до 55 кг), Роман Мантика - 4-е місце (до 75 кг), Денис Матяш - 10-е місце (до 70 кг).

Протягом двох наступних днів за медалі чемпіонату світу з армрестлінгу боротимуться ветерани та паралімпійці, а 8 і 9 жовтня - чоловіки та жінки, у першостях серед яких також змагатимуться спортсмени Полтавщини.

спорт, армрестлінг

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.