ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:03 06.10


Полтавські борці завоювали три "бронзи" міжнародного турніру

У Коломиї відбувся традиційний, уже 51-й міжнародний турнір серед юніорів із вільної боротьби, присвячений пам'яті Олекси Довбуша, за підсумками якого полтавці завоювали три бронзові медалі.

При цьому четверо полтавців дійшли до півфіналів, які вони всі програли, після чого трьом нашим землякам пощастило перемогти у поєдинках за "бронзу".

Одразу двоє полтавців стали призерами у ваговій категорії до 74 кг (23 учасника). Тут наш земляк Алфес Долідзе у півфіналі програв майбутньому переможцю - Ніку Кінчадзе (Грузія), а Вадим Падалка - Валерію Березняку (Київська обл.). Потім і Долідзе, і Падалка перемогли у поєдинках за бронзові медалі у цій ваговій категорії.

У ваговій категорії до 84 кг (18 учасників) полтавець Марк Маркарян у півфіналі також програв майбутньому переможцю - Саргізу Овсепяну (Вірменія), який у фіналі виграв у Аркадія Погосяна (Білорусь). У поєдинку за "бронзу" Маркарян переміг Ігоря Солецького (Івано-Франківська обл.).

А ось полтавцю Дмитру Олефіру, який виступав у ваговій категорії до 66 кг (23 учасника) не пощастило, він програв як півфінал, так і наступний поєдинок за "бронзу".

спорт, вільна боротьба

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.