ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:34 06.10


Чоловіка в Полтаві зарізали на очах у матері

Трагедія сталася в Київському районі Полтави - у провулку Смирнова на Браїлках. Невідомий напав на 28-річного чоловіка і завдав численних ножових поранень. Здобиччю грабіжника став золотий ланцюжок.

28-річний полтавець повертався з роботи і на вулиці, майже біля його будинку, чоловіка наздогнав невідомий в масці. Зловмисник почав бити чоловіка і повалив на землю. На крики про допомогу прибігла мати полтавця. Жінка стала просити зловмисника не чіпати сина, але він витягнув ніж і завдав останньому численних ударів по тілу, які виявилися несумісними з життям. Знявши з шиї вбитого ланцюжок, чоловік зник

- повідомив начальник відділення поліції №1 міста Полтава полковник поліції Олександр Лазар.

У цей час крики на вулиці почув дільничний інспектор поліції відділення №1 Микола Андрусенко, який одразу вийшов на місце події, викликав на допомогу дільничного Віталія Ворону і слідчо-оперативну групу.

Дільничні наздогнали підозрюваного на території одного з заводів. Зловмисник намагався напасти на поліцейських із ножем, проте був затриманий.

Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 23-річний чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності і підозрюється в скоєнні розбійного нападу на території Київського району Полтави.

убивство, поліція

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.