ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:05 06.10


Синягівський написав заяву до поліції

Із заявою про нанесення тілесних ушкоджень до поліції сьогодні звернувся голова Київської районної в місті Полтаві ради Сергій Синягівський.

Синяговський заявив, що група осіб заблокувала вхід до його кабінету та перешкоджала голові райради потрапити до робочого місця, застосувавши до нього силу після скандальної сесії райради, повідомила прес-служба ГУНП у Полтавській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.125 Кримінального кодексу України (Умисне нанесення легких тілесних ушкоджень).

Тим часом стало відомо, что лідер СДП Сергій Каплін миттєво відреагував на конфлікт у Полтаві.

Сьогодні я, згідно статуту нашої політсили, підписав рішення про виключення з партії нашого депутата у Київській в м. Полтава районній раді Сергія Синягівського, завтра почнемо процес позбавлення депутатства через нові можливості Закону про імперативний мандат. Як він дивитиметься людям в очі, як ходитиме в місті? Не можна бути „трішки вагітним“ — або з нами, або на вихід! Я обіцяв і дотримуюсь свого слова, безжалісно виключати, виганяти, винищувати, розпеченим залізом випалювати з лав СДП кожного, хто зрадить простих людей і партію. Це вже давно не політика, це війна за виживання простих людей
 — зазначив Каплін.

скандал, сесія, поліція, Каплін, СДП

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.