ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:34 07.10


Полтавець вийшов у лідери шахового півфіналу України

На Полтавщині, у селі Омельник Кременчуцького району, триває півфінал чемпіонату України-2016 з шахів, в якому виступають 92 учасника з усіх областей, серед них - гросмейстери, міжнародні майстри та майстри ФІДЕ.

Після трьох турів (із дев'яти) турнірну таблицю очолили три шахісти, які здобували тільки перемоги й набрали максимум - по 3 очка: Олексій Соловчук (Полтава), Олег Будников (Запорізька обл.) і Владислав Бахмацький (Луганська обл.).

У третьому турі Олексій Соловчук (майстер спорту з шахів і гросмейстер із шахової композиції) переміг майстра спорту Еміля Мірзоєва (Одеська обл.).

"Стрибнувши" так високо у турнірній таблиці із самого старту півфіналу чемпіонату України, Олексій Соловчук гарантував собі подальші офіційні зустрічі з гросмейстерами та міжнародними майстрами. Й уже у четвертому турі він зустрічатиметься з гросмейстером Михайлом Олексієнком (Львівська обл.), який має другий серед усіх учасників півфіналу міжнародний рейтинг - 2608 пунктів. Більший за нього міжнародний рейтинг серед 92-х шахістів, які грають в Омельнику, має лише міжнародний майстер Станіслав Богданович (Одеська обл.) - 2612 пунктів. А міжнародний рейтинг полтавця Олексія Соловчука - 2386 пунктів.

спорт, шахи

За темою:

  • Футболістки "Ворскли" знову виграли чемпіонат України
  • Скрипник переміг Долганського. ВІДЕО
  • У Полтаві перекриють рух на трьох вулицях у центрі міста
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.