ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

09:00 08.10


Баскетбольний "Кремінь" удома програв дніпрянам

Кременчужани у черговому календарному поєдинку баскетбольної Суперліги приймали за переповнених трибун "Дніпро". На жаль, 7 жовтня гості виявилися значно сильнішими.

Кремінь – Дніпро - 68:93 (17:23, 17:23, 24:21,10:26)

Кремінь: Тищенко – 20 очок, 17 підбирань.

Дніпро: Тимофеєнко – 22 очка, 9 підбирань.

Господарі доволі впевнено розпочали гру. В середині першої чверті підопічні Бориса Сагая повели 11:6, але "Дніпро" вчасно зорієнтувався і перші дві чверті вигравав з однаковим рахунком - 23:17. У підсумку після першої половини гості вели +12 і почувалися на майданчику доволі впевнено.
Але на початку третьої чверті "Кремінь" здійснив потужний ривок - 20:6, а після триочкових Максима Балашова і Олександра Тищенка господарі навіть вийшли вперед - 54:52. Перевага, втім, тривала недовго, проте прагнення не поступатися господарі продемонстрували. "Дніпру" вдалося загасити спалах активності господарів і на заключну чверть команди вийшли за одинадцятиочкової переваги підопічних Дениса Журавльова.
Кременчужани нав’язували боротьбу супернику протягом трьох чвертей. Але у другій половині заключної десятихвилинки господарі "посипалися". "Дніпро" не відчуваючи опору довів перевагу до 25 очок.

Наступним суперником підопічних Бориса Сагая стане “Запоріжжя-ZOG” - "Кремінь" у цьому протистоянні виступить господарем, матч відбудеться 9-го жовтня.

спорт, баскетбол, БК Кремінь

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.