ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:19 08.10


Полтавки завоювали "бронзу" дівочого чемпіонату країни з хокею на траві

У Сумах відбувся чемпіонат України з хокею на траві серед дівчат (16 років та молодші), за підсумками якого команда "Динамо" (Полтава) завоювала бронзові медалі.

Наші землячки втратили очки тільки у матчах із двома командами із Сум - програли збірній Сумської області - 0:3 і зіграли внічию зі СДЮШОР - 1:1.
Регламент турніру, за словами головного тренера "Динамо" (Полтава) Валентини Колесник, позбавив наших землячок срібних медалей. За рівності очок зі СДЮШОР (Суми), полтавки мали кращу різницю м'ячів (8:4), ніж сумчанки (9:7). Але цього разу вперше за регламентом перевага надавалася тим, хто мав більше тільки забитих м'ячів.
Кращими гравцями "Динамо" (Полтава) були Анастасія Воєвода і Тамара Компанієць. На гру цих юних полтавок уже звернули увагу тренери провідних команд країни. Анастасія Воєвода відтепер грає за жіночу "Сумчанку", а Тамара Компанієць - за "Колос" (Бориспіль).
Крім того, юні полтавки уже запасаються закордонними паспортами, щоб виступати у складі дівочої збірної України на цьогорічних міжнародних турнірах у Литві та Польщі.

спорт, хокей на траві

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.