ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

20:01 09.10


Баскетбольний "Кремінь" програв другий матч поспіль

9 жовтня у Кременчуці відбувся календарний поєдинок третього туру баскетбольної Суперліги. На жаль, після поразки від дніпрян, "Кремінь" і цього разу вдома склав зброю, хоча й боровся до останнього.

Кремінь – Запоріжжя-ZOG - 68:73 (13:16, 17:22, 15:15, 23:20)

Кремінь: Балашов - 16, Тіщенко - 14+8 підбирань, Шостуха - 11.
Запоріжжя: Буренко - 18+7 підбирань+5 передач, Рибалко - 16, Конате - 12+13 підбирань, Змітрович - 10.

Із перших хвилин матчу запорожці підтвердили статус фаворита гри, отримавши невеличку перевагу в рахунку, якою володіли протягом всієї першої половини зустрічі. Лише один раз – в середині другого періоду, “Кремню” вдалося вийти вперед, проте у відповідь підопічні Бориса Сагая отримали потужний ривок суперника. За підсумками перших 20 хвилин гості - команда Дмитра Щиглінського - переважалі опонентів практично за всіма статистичними показниками, а результативна гра лави стала ще одним фактором, який дозволив “Запоріжжю” піти на велику перерву з 8-очковим гандикапом, інформує прес-служба кременчужан.
У другій половині матчу “Кремінь” не давав суперникові піти у відрив завдяки дальнім влучанням Балашова і більш агресивній грі в захисті. Апогеєм погоні для господарів стала друга половина заключного періоду, коли підопічні Сагая зуміли-таки підібратися до суперника на відстань одного очка. Проте зробити головний точний кидок у цьому матчі “Кременю” так і не вдалося, а триочковий Овдеєнка за 40 секунд до фінальної сирени вбив інтригу в матчі.

спорт, баскетбол, БК Кремінь

За темою:

  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Волейболісти Полтавщини потрапили до топ-п'ятіріки Суперліги. ФОТО
  • На Полтавщині перекинувся автомобіль: двоє у лікарні
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.