ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

07:00 10.10


Полтавці завоювали 5 медалей чемпіонату світу з армрестлінгу

9 жовтня у Благоєвграді (Болгарія) завершився 38-й чемпіонат світу з армрестлінгу, на якому у складі збірної України виступала ціла команда спортсменів із Полтавщини.

В останній день змагань відбулися першості серед чоловіків та жінок у боротьбі на правій руці, за підсумками яких представниця Полтавщини Марина Левченко завоювала бронзову медаль. Наша землячка виступала у ваговій категорії до 50 кг, в якій програла тільки півфінал, а у поєдинку за "бронзу" Марина перемогла іншу українку - киянку Анастасію Гончаренко. У цій категорії у "золотому" фіналі Сніжана Бабажева (Словаччина) перемогла Есру Кіраз (Туреччина).
А ось полтавка Лілія Занько у ваговій категорії до 80 кг, навпаки, програла "українській" поєдинок за "бронзу" Оксані Дяченко (Вінницька обл.) й фінішувала на четвертому місці. У цій вазі у російському фіналі Ірина Макєєва перемогла Євгенію Фоміну.
У першості серед чоловіків в останній день чемпіонату світу у боротьбі на правій руці наші земляки посідали такі місця: Сергій Калініченко (до 100 кг) - 5-е, Ігор Окара (до 85 кг) - 15-е.
Загалом за підсумками 38-го чемпіонату світу спортсмени Полтавщини завоювали 5 медалей: золоту - Ліна Деменко, серед молоді (до 65 кг), у боротьбі на лівій руці; срібну - Ліна Деменко, серед молоді (до 65 кг), у боротьбі на правій руці; три бронзові: Марина Левченко - серед жінок (до 50 кг), у боротьбі на правій руці; Яніна Назарько - серед юніорок (до 65 кг), у боротьбі на правій руці та Руслана Кулик - серед юніорок (до 65 кг), у боротьбі на лівій руці.

 

спорт, армрестлінг, Болгарія

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.