ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:03 10.10


За тиждень на Полтавщині вперше звернулись на призначення субсидій три тисячі сімей

Протягом останнього тижня близько трьох тисяч сімей Полтавської області вперше звернулись за призначенням субсидії.

Оперативну інформацію щодо стану надання субсидій на житлово-комунальні послуги під час апаратної наради повідомила начальник управління фінансів департаменту соціального захисту населення ОДА Полтавщини Ніна Черняк.

На сьогоднішній день в області житловими субсидіями охоплено 300 тисяч сімей. Уперше за призначенням субсидії в поточному році вже звернулося 31500 сімей, із них 3 тисячі сімей - за поточний тиждень. Згідно проведеного аналізу, у зв’язку з підвищенням тарифів на житлово-комунальні послуги, за призначенням субсидії з початком опалювального сезону в області додатково звернеться 80 тисяч сімей

- сказала Ніна Черняк.

Середній розмір субсидії протягом опалювального сезону 2015/2016 років становив 1500 грн., в неопалювальний сезон 2016 року - близько 200 грн.

У зв’язку з підвищенням тарифів на послугу з електропостачання впродовж вересня органами соціального захисту населення забезпечено проведення автоматичного перерахунку розміру субсидії близько 290 тис. сімей. Крім того, проведено призначення субсидії на наступний термін, без звернення громадян 39,3 тисяч сімей (95% від загальної кількості сімей, яким необхідно провести призначення - 41,7 тисяч сімей)

- додала Ніна Черняк.

Протягом жовтня органами соціального захисту буде проведено перерахунок розміру житлових субсидій на опалювальний сезон 300 тисяч сімей. Домогосподарствам із індивідуальним опаленням до 10 жовтня, а домогосподарствам із централізованим опаленням - після прийняття розпоряджень про початок опалювального сезону.

Найближчим часом має бути призначено субсидії для 54 тисяч сімей, у яких термін отримання субсидії закінчився в жовтні.

З листопада має бути здійснено перерахунок розміру субсидії на повний опалювальний місяць на послугу централізованого теплопостачання для близько 100 тисяч сімей Полтавської області.

субсидії

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.