ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:15 12.10


Президент БК "Кремінь" сам вийшов на майданчик у матчах вищої баскетбольної ліги

Стартував чемпіонат України з баскетболу серед команд вищої ліги (другий за рангом дивізіон), де виступає резервний склад суперлігового БК "Кремінь" - команда “Кремінь-КДЮСШ-2-Педколедж” на чолі із суперзіркою - президентом клубу.

Кременчуцькі уболівальники були дещо шоковані, коли у першому матчі турніру на майданчику з'явився зірковий "новачок" команди - особисто президент БК "Кремінь" Віктор Кобзистий. Він - багаторазовий чемпіон України, екс-капітан київського "Будівельника", в якому колись і почав свою тренерську кар'єру. За збірну України з баскетболу Кобзистий виступав майже п'ятнадцять років.
У першій домашній грі “Кремінь-КДЮСШ-2-Педколедж” переміг “Дніпро-2-ДВУФК-СДЮСШОР№5" (Дніпро) - 71:67. Тут Віктор Кобзистий діяв у своєму кращому стилі, він набрав 18 очок і здійснив 7 підбирань. А кращим у складі кременчужан був Антон Михайленко - 27 очок і 13 підбирань.
У другому матчі кременчужани програли баскетболістам із Дніпра - 62:79. На рахунку  Віктора Кобзистого - 7 очок, а кращим знову став Михайленко - 24 очка.


спорт, баскетбол, Віктор Кобзистий

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.