ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:36 13.10


За обсягом накопичення іноземних інвестицій Полтавщина займає сьоме місце в Україні

Станом на перше липня Полтавщина посідає сьоме місце в Україні за обсягами накопичення прямих іноземних інвестицій з початку інвестування.

Про це повідомила начальник відділу міжнародно-технічної допомоги інвестиційної діяльності управління міжнародного співробітництва та залучення інвестицій Департаменту економічного розвитку ОДА Марія Долженко.

Накопичений обсяг залучених з початку інвестування прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) в економіку області на перше липня цього року становив 1002,5 млн дол.США та в розрахунку на одну особу населення склав 698,1 доларів. Станом на перше липня за обсягами накопичення прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) з початку інвестування Полтавська область займає сьоме місце серед областей України

- повідомила М.Долженко.

Згідно з даними управління, протягом першого півріччя цього року в економіку області іноземними інвесторами вкладено 10,3 млн дол.США прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу) та вилучено 6,6 млн доларів.

Інвестиції надійшли з 45 країн світу. З країн ЄС з початку інвестування внесено 206,2 млн дол. інвестицій, що становить 20,6% від загального обсягу, та з інших країн країн світу - 796,3 млн доларів США

- додала Марія Долженко.

Серед всіх районів області станом на перше липня найвищий обсяг іноземних інвестицій залучено у економіку Лохвицького, Зіньківського, Полтавського та Пирятинського району.

У Великобагачанському, Галицькому, Козельщинському, Лубенському та Шишацькому районах за інформацію Головного управління статистики у Полтавській області відсутні підприємства з іноземними інвестиціями у статутних капіталах підприємства.

економіка, інвестиції

За темою:

  • У Кременчуці випустили самоскид з крано-маніпуляторною установкою
  • Майно колишнього Лубенського винзаводу повторно виставили на аукціон
  • Ferrexpo запустила склад концентрату на Полтавському ГЗК
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.