ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:30 14.10


Тенісисти Полтавщини залишилися без чвертьфіналів Кубка України

Під Києвом, у селі Святопетрівському, на кортах "Українського тенісного центру" триває турнір Кубка України з тенісу серед чоловіків і жінок. У змаганнях приймали участь і представники Полтавщини.

У трьох розрядах наші земляки з Горішніх Плавнів - Антон Хіжкін та Едуард Федорчук уже припинили свої виступи на стадії 1/8 фіналу (другий тур основної сітки), не зумівши пробитися до чвертьфіналів.
У перших турах тенісисти Полтавщини здобували перемоги. Так Антон Хіжкін у драматичному протистоянні переміг Віталія Котелянеця (Житомир) - 7:6, 7:6. Однак у другому турі Хіжкін програв Вадиму Зражевському (Київ) - 0:6, 3:6.
Едуард Федорчук у кубковому турнірі виступав виключно у парних розрядах. У чоловічому парному розряді Федорчук разом із Денисом Головком в 1/8 фіналу програли А. Бондарю (Запоріжжя) - В. Єгорову (Ужгород) - 1:6, 2:6.
У змішаному розряді Федорчук разом із Діаною Бєлаловою (Донецьк) у другому турі програли М. Мирошниченку (Липці) - А. Савиній (Донецьк) - 4:6, 4:6, які й стали чвертьфіналістами.

спорт, теніс

За темою:

  • Основні властивості пептидного препарату TB 500
  • Миргородчанка стала чемпіонкою Європи з гирьового спорту
  • Непорозуміння: у Полтаві призупинили будівництво спортмайданчика на Грушевського
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.