ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:45 15.10


Скоро на Полтавщині можна буде реєструвати земельні ділянки онлайн

В Україні запроваджено нову електронну послугу з онлайн-реєстрації земельної ділянки. До кінця року електронна послуга буде доступна у пілотному режимі для Києва та Чернігівської області, а з 1 січня 2017 року запрацює по всій Україні, зокрема, на Полтавщині.

Ініціатива реалізується Державним агентством з питань електронного урядування спільно із Мінагрополітики, Держегокадастром - та за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні.
Реєстрація земельної ділянки є однією з найбільш важливих та одночасно складних адміністративних послуг. Щорічно українці реєструють понад 500 тисяч земельних ділянок. Завдяки запровадженню електронної послуги стартує принципово новий рівень якості обслуговування фізичних та юридичних осіб. Сьогодні реєстрація відбувається у два візити до державних органів, а запровадження цієї послуги дає можливість виключи перший візит та залишиться лише необхідність отримати документи після реєстрації земельної ділянки.
Сьогодні ми зробили ще один важливий крок на шляху до запровадження е-урядування в України. Надання доступних, прозорих та не корупційних адміністративних послуг, що досягається шляхом переведення їх в електронну форму, – це те, що найбільше очікують громадяни та бізнес
- вважає Олександр Риженко, голова Державного агентства з питань електронного урядування України.

адмінпослуги, е-декларування, земля, іновація

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.