ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

19:15 16.10


"Ворскла" Сачка програла четвертий матч поспіль

Сьогодні у Кропивницькому полтавська "Ворскла" в рамках 11-го туру футбольного чемпіонату країни безвольно програла місцевій "Зірці", зробивши господарям подарунок до 105-річчя клубу.

Зірка — Ворскла - 2:0

 

Голи: Мойя 51, Попов 78.

Зірка: Паст — Баєнко, Перейра, Кучеренко, Бацула (Маткобожек 90) — Фернандес, Ковальов — Щедрий (Попов 78), Сітало, Загальський (А.Фаворов 65) — Мойя.
Ворскла: Шуст — Сімінін, Дитятьєв, Пилявський, Пердута — Кравченко, Голодюк — Бартулович (Загорулько 66), Хльобас (Кобахідзе 37), Турсунов (Ребенок 81) — Коломоєць.

Перший небезпечний момент у матчі створили господарі. Пилявський програв боротьбу Мойі на лінії воротарського майданчика, але нападник пробив прямо в Шуста. Гості відповіли моментами від Бартуловича та Дитятьєва - і в останньому епізоді лише поперечина зіграла за "Зірку".
У першому таймі непомітним на полі був Дмитро Хльобас і вже на 36-й хвилині його замінив Кобахідзе. На перерву команди пішли без голів.
А от другий тайм став для ворсклян провальним. На 51-й хвилини "Зірка" організувала швидку контратаку, Мойя вийщов на рандеву з Шустом, переграв воротаря і забив у порожні ворота — 1:0. Вдруге гості пропустили на 78-й хвилині. Після закидання з глибини поля Попов, який вийшов на заміну зумів випередити Шуста і Пердуту - 2:0.
Ворскляни без грошей та без очок ускладнюють собі турнірне життя в чемпіонаті. Поразка у Кропивницькому стала для команди Василя Сачка четвертою поспіль у чемпіонаті.

спорт, футбол, ФК Ворскла

За темою:

  • Ворскляни вдома програли "Колосу" з Ковалівки. ВІДЕО
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • "Ворскла" вийшла до фіналу Кубка України з футболу. ВІДЕО
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.