ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:03 17.10


У Полтаві п'яний водій зніс стіну чужого гаража

Цими вихідними у Полтаві патрульні поліцейські зафіксували дві дорожньо-транспортні пригоди за участі нетверезих водіїв.

Перша дорожньо-транспортна пригода сталася 16 жовтня близько 9-ї години ранку на вулиці Покровській. За попередньою інформацією, 32-річний водій автомобіля "Opel Kadett" знаходився у стані алкогольного сп’яніння та скоїв наїзд на паркан та стіну гаража, у якому знаходився автомобіль "ВАЗ-2105".

Унаслідок автопригоди зруйнувалася стіна гаража, а автомобілі отримали механічні пошкодження. Патрульні склали на водія Opel адміністративний протокол за керування автомобілем у нетверезому стані, а транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик. Крім цього, останній отримав тілесні ушкодження та був доставлений до травмпункту 1-ї міської клінічної лікарні міста Полтави. Обставини ДТП з‘ясовують правоохоронці полтавського відділу поліції №1.

Інша подія сталася цього ж дня близько 9:30 на вулиці Героїв АТО. За попередньою інформацією, 53-річний водій автомобіля "ВАЗ-2104" скоїв зіткнення з автомобілем "Audi" під керуванням 28-річного полтавця. Внаслідок автопригоди автомобілі отримали механічні пошкодження. Під час спілкування з водієм "ВАЗу" інспектори побачили у чоловіка явні ознаки алкогольного сп’ніння. На останнього склали протокол за статтею 130 КУпАП.

аварія, ДТП

За темою:

  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • На Червоному шляху через зсув грунту немає газопостачання
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.