ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

13:17 17.10


На Полтавщині поліція стріляла у викрадачів авто

Полтавська поліція під час плану "Перехоплення" затримала двох чоловіків, яких підозрює у викраденні автомобіля в Сумській області. Для затримання зловмисників довелося застосувати вогнепальну зброю.

Спільними діями співробітників поліції Полтавської та Сумської областей вдалося зупинити і затримати людей, які підозрюються у викраденні автомобіля "VOLKSWAGEN Touareg". Вводився план "Перехоплення" і застосовувалася вогнепальна зброя, повідомили в поліції.

Близько 19-ї години 15-го жовтня на лінію "102" в Сумській області надійшло повідомлення від 22-річного чоловіка про те, що при продажу автомобіля в місті Суми невідомі виштовхали його з транспортного засобу і поїхали в невідомому напрямку. У восьми районах Сумської області був введений план "Перехоплення", на всі пости направили дані на викрадений автомобіль. Одночасно було встановлено, що до викрадення причетний і інший автомобіль, на якому могли пересуватися зловмисники. Це "ВАЗ-21099" бежевого кольору. Прикмети обох транспортних засобів передали на всі служби і райони з маршрутами ймовірного руху. Вперше авто "VOLKSWAGEN" помітили на в'їзді в місто Недригайлів.

Близько 20-ї години на в'їзді в місто Ромни Сумської області автомобіль "VOLKSWAGEN Touareg", який підпадав під особливі прикмети за оперативним планом "Перехоплення", не зупинився на вимогу співробітників поліції і на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу. Своїми діями водій створював загрозу для життя і здоров'я інших учасників дорожнього руху, тому поліцейський зробив попереджувальний постріл з автомата. Не зупинившись, утікач поїхав в напрямку Полтавської області.

Зупинити транспортний засіб згідно орієнтувань вдалося вже в Чорнухинському районі Полтавської області, на автодорозі "Суми - Пирятин". Для затримання авто поліцейські застосували зброю - попереджувальний постріл з пістолета. За кермом розшукуваного авто перебував 36-річний житель міста Дніпро.

Інше авто - "ВАЗ-21099", вдалося затримати о 21:45 на території Гадяцького району Полтавщини.

При в'їзді в місто Гадяч на автодорозі Суми - Полтава розшукуваний транспортний засіб не зупинився на вимогу поліцейських. Правоохоронці провели попереджувальні постріли з автомата і затримали авто.

За кермом знаходився 23-річний житель Дніпра, пасажиром виявився 25-річний житель Запорізької області.

Усі автомобілі і зловмисники передані сумським поліцейським, які будуть проводити подальшу перевірку.

поліція, стрілянина

За темою:

  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • У 27 громадах області працюють шерифи
  • У Кременчуці на вулиці помер 40-річний чоловік
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.