ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:34 17.10


У Полтаві обвалилися гаражі над ще одним аварійним колектором

Напередодні минулих вихідних, 14 жовтня, у Полтаві обвалилися два гаражі автокооперативу "Зігзаг". Обвал стався через те, що об’єкти були розміщені в зоні каналізаційного колектора по вулиці Олеся Гончара, на якому проводилися ремонтні роботи.

За повідомленням Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Полтавського міськвиконкому, нині зберігається небезпека обвалу інших гаражів, оскільки їх розташування порушує "Правила користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України". Згідно з ними, споруди повинні бути розташованими не ближче, ніж за 5 метрів від водопровідних і каналізаційних мереж. Ця відстань також вважається санітарною зоною – на відстані п’яти метрів від водопровідних осей не можна накопичувати сміття та складати інші предмети.

Нагадаємо, біля каналізаційного колектора по вулиці О. Гончара розташовані гаражі автокооперативів "Зігзаг" та "Медик". На вищезазначеному колекторі, збудованому більше 30 років тому, ремонтні роботи йдуть з листопада 2015-го. Колектор вважається одним із найбільших у Полтаві, повідомляє energolife.info.

гаражі, колектор

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.