ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

08:45 18.10


Полтавець виграв юнацьку Лігу Європи з пістолетної стрільби

У Болоньї (Італія) відбувся фінальний турнір юнацької Ліги Європи зі стрільби, за підсумками якого збірна України, у складі якої виступав представник Полтавщини Максим Городинець, завоювала перемогу у пістолетній першості.

До цього тріумфу українці йшли п'ять місяців, свій шлях до перемоги вони розпочали ще у травні, коли в Хорватії виграли відбірковий турнір Східноєвропейської зони. Склад юнацької збірної не змінився й у фіналі: Максим Городинець (Полтавська обл.), Богдан Кириленко (Вінницька обл.) і Олена Якушева (Херсонська обл.).

У Болоньї у "фіналі восьми" українці посіли перше місце у групі "А". Тут вони перемогли Литву - 17:7 (Городинець і Якушева - по 6 командних очок, Кириленко - 5), Угорщину - 15:9 (Якушева - 8, Городинець - 5, Кириленко - 3) та Італію - 15:9 (Кириленко - 6, Городинець - 5, Якушева - 4).

У фінальному матчі юнацької Ліги Європи Україна - Польща відбулися три міні-поєдинки, в яких суперники вели перестрілку з 20-ти пострілів. Головним героєм фіналу стала Олена Якушева, яка й принесла Україні загальну перемогу. У вирішальній перестрілці Максим Городинець програв Якубу Рабчуку - 18:22, Богдан Кириленко програв Патрику Саковські - 19:21. А ось Олена Якушева впевнено перестріляла Олівію Дабровську - 27:13.

Загальний результат фінального матчу Україна - Польща - 64:56 на користь українців, які й стали переможцями юнацької Ліги Європи з пістолетної стрільби.

 

спорт, стрільба, Городинець

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.