ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

16:09 18.10


П'яний водій у Полтаві о п'ятій ранку влаштував аварію

18 жовтня близько 5:00 години у обласному центрі на вулиці Київське шосе сталася дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів.

За попередньою інформацією, 28-річний водій "ЗАЗ-Део" керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння та допустив зіткнення з автомобілем "ВАЗ-21121", за кермом якого перебував 57-річний полтавець.

У наслідок ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження. Крім цього, водій "ЗАЗ-Део" зник із місця ДТП. Патрульні перевірили прилеглу територію та виявили вищезгаданий автомобіль. Під час спілкування із водієм охоронці порядку побачили у нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. До того ж чоловік не мав посвідчення водія.

На останнього патрульні склали адміністративні протокли за статтями 122-4 (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), 124 (порушення правил дорожнього руху, що призвело до пошкодження транспортних забобів) та 130 (керування транспортним засобом у нетверезому стані). А також постанову за частиною 1 статі 126 КУпАП – керування транспортним засобом особою, яка не мала або не пред’явила для перевірки посвідчення водія. Автомобіль евакуювали на арештмайданчик.

аварія, ДТП

За темою:

  • Біля Кобеляк сталася розгерметизація газопроводу
  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.