ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

11:37 19.10


Полтавець завоював "бронзу" чемпіонату країни зі стрільби

У Львові відбувся чемпіонат України зі стрільби із пневматичної зброї, за підсумками якого кращого результату серед снайперів Полтавщини досяг майстер спорту міжнародного класу Олексій Хабаров.

Він завоював бронзову медаль у стрілецькій вправі ГП-6 (пневматична гвинтівка, 10 метрів, 60 пострілів). За підсумками другого старту Хабаров вибив 619,5 очка і разом з іншим своїм земляком - майстром спорту міжнародного класу Андрієм Сировнею (618,7 очка) вийшов до фіналу. У фінальній серії восьми кращих (із вибуванням) доля "бронзи" якраз вирішилася у протистоянні полтавців. Андрій Сировня фінішував четвертим (154,0 очка у фіналі), а Олексій Хабаров вийшов у наступний, передостанній раунд, після якого фінішував із результатом - 184,7 очка.

У подібній ситуації опинилася ще одна представниця Полтавщини - майстер спорту міжнародного класу Вікторія Сухорукова, яка у жіночій першості у стрілецькій вправі ГП-4 (пневматична гвинтівка, 10 метрів, 40 пострілів) із шостим результатом (413,7 очка) пробилася до фіналу восьми (з вибуванням), за підсумками якого фінішувала в одному кроці від п'єдесталу пошани - на четвертому місці (161,3 очка).

спорт, стрільба

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.