ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:03 21.10


Поліція вважає, що голову 70-річній жінці відрізала власна донька. ВІДЕО

На Полтавщині правоохоронці інформують про те, що їм вдалося встановити особу, яка відрізала голову жінці і викинула на вулицю. Жахлива трагедія сталася в Лубнах.

Про це на сторінці у соцмережі написав нардеп Костянтин Іщейкін.

Злочин у Лубнах розкрито - дуже дякую правоохоронцям за оперативність. Затримали місцеву мешканку - підозрюють доньку загиблої. Відрізала матері голову через майнові претензії. Ні про які ритуали чи серійність не йдеться. Страшна сімейна трагедія

- написав він.


19-го жовтня близько 18:00 на Володимирському проспекті Лубен дітьми було знайдено голову людини у гнилісному стані. В ході проведеної судово-медичної експертизи було встановлено, що голова належить жінці.

У процесі проведення оперативно-розшукових заходів поліція та прокуратура особу жінки встановили. Нею виявилася місцева 70-річна пенсіонерка. Оперативники та слідчі з’ясували, що жінка була вбита та розчленована власною донькою.

Начальник Главку поліції Полтавщини у своєму коментарі Олег Бех зазначив:

Встановлено, що 40-річна донька вбитої, перебуваючи у квартирі своєї матері, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин умисно нанесла удар ножем в область шиї потерпілої, внаслідок чого пенсіонерка померла. З метою приховати сліди злочину, підозрювана розчленувала труп вбитої та розвезла його частини у різні місця міста Лубни та Лубенського району. На даний момент останки тіла потерпілої виявлені та вилучені

Підозрювану у вбивстві жінку поліція затримала. Їй оголошено про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину за статтею 115 Кримінального кодексу України. Підозрюваній загрожує до 15-ти років позбавлення волі або ж довічне ув’язнення.

трагедія, поліція, вбивство, Лубни

За темою:

  • Молода жінка у Полтаві кинулася під поїзд
  • У ДТП в Розсошенцях загинув мотоцикліст
  • Справу щодо загибелі полтавської комунальниці закрили
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.