ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

15:46 21.10


У Полтаву хочуть привезти пересувну сонячну електростанцію

Днями полтавська громадська організація "ЕкоЛтава" виграла грант, який відкриває перед активістами великі перспективи в галузі енергоефективності.

Напередодні очільниця організації "ЕкоЛтава" Юлія Пашковська повідомила, що "Еколтава" разом із Кременчуцькою громадською організацією "Охорона природи" стали переможцями грантової участі в рамках проекту LINK від Регіонального Екологічного Центру.

Співпраця з проектом LINK відкриває для "ЕкоЛтави" ряд можливостей, які активісти почнуть реалізовувати в наступному році. Наприклад, еколтавці хочуть придбати пересувну сонячну електростанцію. Це дасть можливість популяризувати альтернативну енергетику серед полтавського населення. Також у представників громадського сектору Полтавщини з’явиться можливість використовувати енергію сонця для проведення культурно-просвітницьких заходів.

"ЕкоЛтава" планує проводити навчальні тренінги та семінари для керівників і представників ОСББ по питаннях енергоефективності та сталого розвитку. Для інформування населення з різноманітних екологічних та енергетичних питань у Полтаві хочуть створити Центр сталого розвитку. Також "ЕкоЛтава" готується до проведення заходів для налагодження діалогу між місцевою владою, жителями та громадськими організаціями.

Як пояснила "ЕнергоЛайфу" івент-менеджер "ЕкоЛтави" Маргарита Мостова, участь у проекті LINK розрахована на один рік, і почнеться вона із січня 2017-го.

ЕкоЛтава, інновація, грант

За темою:

Топ-5 за тиждень :








Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.