ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:46 22.10


Волейболісти "Фаворита" вдруге поспіль програли "Локомотиву"

22 жовтня у Лубнах відбувся другий матч першого туру чемпіонату країни з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, в якому "Фаворит" знову програв "Локомотиву" (Харків) - 0:3.

У другому матчі наші земляки програли першу партію без боротьби - 15:25, а ось у другій партії відбулася справжня драма, яка завершилася на користь гостей. Ця партія виявилася найцікавишою за два дні. Поступаючись 8:12, лубенці зрівняли рахунок і навіть повели - 19:17 і 23:21. Проте - перевагу не втримали, результат сету - 30:28 на користь харків’ян. Третя партія пройшла знову за переваги гостей і завершилася їх заслуженою перемогою – 25:20.
Зазначимо, що у господарів майданчика виділявся своєю грою 23-річний Богдан Волков (до речі, уродженець Костянтинівки Донецької області), який має зріст 213 см. Як повідомив після поєдинку головний тренер СК "Фаворит" Олександр Ткачук, його команда буде поступово, через матчі та тренування, набирати оптимальну форму.
Стартовий склад лубенців у другому матчі першого туру був таким: Земляний, Оніпко, Волков, Косиця, Політько, Ковальов, Туровський (ліберо).

У матчах другого туру (28 і 29 жовтня) "Фаворит" у Лубнах прийматиме волейболістів ВК "Вінниця".

спорт, волейбол, СК Фаворит

За темою:

  • У Полтаві на поминальні дні курсуватимуть додаткові маршрути громадського транспорту
  • Ворскляни вдома мінімально поступилися лідеру УПЛ. ВІДЕО
  • У Полтаві автівка врізалася в електроопору
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.