ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

22:42 23.10


"Ворскла" здобула важливу перемогу в Одесі. ВІДЕО

Ворскляни перервали свою чотириматчеву програшну серію та здобули важливу перемогу у гостях над "Чорноморцем" - 2:1. Полтавці програвали, проте дубль Коломойця вирішив долю гри на користь біло-зелених.

Чорноморець - Ворскла - 1:2

Голи: Коркішко 48 - Коломоєць 54, 79.

Ворскла: Непогодов, Сімінін, Пердута, Кобахідзе (Сапай 90+2) , Турсунов, Бартулович, Чеснаков, Голодюк, Кравченко (Скляр 56), Ребенок, Коломоєць (Загорулько 82).
Чорноморець: Боровик, Смирнов, Філімонов, Кабаєв (Третьяков 73), Мартиненко, Люлька, Данченко, Хочолава, Коркішко, Андрієвський (Ковалець 90+1), Хобленко (Барилко 78).

Полтавці виграли матч в Одесі, проявивши характер та жагу до перемоги. Проте вони залишилися на сьомій позиції в турнірній таблиці чемпіонату, скоротивши відстань від "Чорноморця" до трьох очок. А наступний поєдинок ворсклян - удома проти "Олександрії" - буде не менш важливим у сенсі боротьби за місце у першій шістці. Дуже багато було втрачено у попередніх турах...

Василь Сачко після безбарвної поразки у Кропивницькому зробив чотири заміни у стартовому складі. Якщо Дитятьєв пропускав гру через перебір карток, то Хльобас, Пилявський та Шуст залишилися цього разу у резерві.

Гра розділилася на два різних тайми. Перший - майже без моментів, другий - для уболівальників, із голами, багатьма шансами та красивим, динамічним футболом у виконанні обох команд. Гра була рівною, проте виграти матч пощастило гостям, а героєм поєдинку виявися форвард ворсклян Юрій Коломоєць, на рахунку якого тепер шість голів у цьому чемпіонаті. Він, звісно - кращий бомбардир своєї команди.

Коломоєць полюбляє стріляти "дуплетом". Так сталося в Одесі, так раніше було в Києві у грі проти "Динамо". Цікаво, що у Полтаві Юра забив у цьому сезоні лише раз - "Карпатам", решту - на виїзді. А голи у нього - товар штучний, ювелірна робота...

Втім, усе було не так радісно: після нудного першого тайму полтавці пропустили першими вже на старті другого. Колишній гравець ФК "Полтава" Дмитро Коркішко по-справжньому знайшов себе в Одесі, де став гравцем основного складу. Його гол у ворота Непогодова - сума помилок полтавців в обороні. Квінтет ворсклян не зміг втримати хавбека "моряків", який продерся крізь захист, не помічаючи суперників, і вдало пробив із меж карного майданчика - 1:0. 

Добре, що полтавцям швидко вдалося відновити паритет. Голодюк віддав пас на Коломойця, рикошет від захисника одеської команди лише допоміг нашому форварду вдало підлаштуватися під удар. Постріл у ближній кут виявився несподіваним для Боровика - 1:1. Треба віддати належне господарям поля. Вони грали швидко, технічно та різноманітно. І моментів біля воріт Непогодова створили предостатньо. Двічі лише стійка рятувала полтавців від голу після ударів Смирнова головою та Третьякова з лівої ноги. У полтавців шедевральною вийшла атака, яку намагався завершити Турсунов після пасу п'ятою від Кобахідзе, але Санжар пробив повз ворота.

А на 79-й хвилині Фортуна щиро посміхнулася полтавцям. Адже мало потрапити у стійку - головне, щоби від неї мч відскочив у сітку воріт. Так, як після фантастичного пострілу Коломойця, якому блискуче асистував Бартулович. Здається, для полтавського хорвата Одеса - фартове місто, він тут завжди грає дуже корисно.

Ворскляни виграли цей важкий матч і залишаються для одеситів "незручним" суперником". "Чорноморець" не може здолати біло-зелених у семи останніх поєдинках у рамках чемпіонату країни...

 

 

спорт, футбол, ФК Ворскла, Юрій Коломоєць

За темою:

  • Маршрутний мікроавтобус в'їхав в електроопору: двоє травмованих. ФОТО
  • Життя без документів: переселенець оформив паспорт у 35 років
  • Як дістатися в Україну з Польщі
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.