ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

17:15 24.10


Лише один нардеп із Полтавщини заповнив електронну декларацію

Електронну декларацію станом на сьогодні заповнив лише один народний депутат із Полтавщини - Андрій Река.

З восьми нардепів, які представляють Полтавську область у Верховній Раді України, поки що лише Андрій Река заповнив електронну декларацію. З декларацією можна ознайомитись на сайті НАЗК, у державному реєстрі.

Згідно з декларацією, Андрій Река має житловий будинок загальною площею 72 квадратних метри у населеному пункті Нові Санжари Полтавської області. Також нардеп має декілька земельних ділянок. Одна з них загальною площею 778 квадратних метрів (дата набуття 17 жовтня 2001 року), а інша - 2508 квадратних метрів (дата набуття 3 жовтня 2010 року).

Також Андрій Река зазначив, що з 2002 року має у власності легковий автомобіль марки "ARO", 1992 року випуску, та причіп марки "Knaus" 1987 року випуску.

Згідно з декларацією, нардеп не володіє цінними паперами та не має матеріальних активів.

Суб’єкт декларування повинен зазначити отриманий (нарахований) дохід упродовж звітного періоду. У Андрія Реки зазначено, що протягом звітного періоду (2015 року) ним було отримано заробітну плату за основним місцем роботи у розмірі 79 183 грн. Дохід від зайняття незалежною професійною діяльністю склав 97 грн, а пенсія - 12 764 грн. Пенсія дружини нардепа, Лідії Михайлівни, становила за весь 2015 рік 13 103 грн. Також Андрій Река зазначив, що отримав 141 грн доходу за рахунок нарахування процентів.

У декларації зазначено, що у дружини нардепа Лілії Реки є грошові активи у розмірі 262 200 грн, а у самого Андрія Реки - 1 048 800 грн.

Згідно з декларацією, у Андрія Реки немає позик та кредитів.

Декларацію можна переглянути на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції. Решта народних обранців мають ще тиждень для оприлюднення своїх декларацій. Це Сергій Каплін (виборчий округ №144), Юрій Бублик (ВО №145), Юрій Шаповалов (ВО №146), Костянтин Іщейкін (ВО №148), Олег Кулініч (ВО №147) Костянтин Жеваго (ВО №150) та Руслан Богдан (ВО №151)

Нагадаємо, що до 31 жовтня 2016 року (протягом 60 днів, починаючи з моменту запуску) декларації мають подати особи, які згідно зі статтею 50 Закону України "Про запобігання корупції" займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Декларації подають усі високопосадовці, народні депутати, депутати місцевих рад, міські та селищні голови, посадові особи Збройних сил України, судді, співробітники податкової служби, посадові та службові особи органів прокуратури, НАБУ, члени Національного агентства з питань запобігання корупції, Центральної виборчої комісії, поліцейські та інші.

декларація, Река

За темою:

  • Директор кременчуцького телебачення отримав річну зарплату у понад 1,1 млн гривень
  • Сім'я керівника Служби судової охорони Полтавщини торік придбала дві квартири та авто
  • Керівник Пенсійного фонду Полтавщини декларує власність у Криму
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.