ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

10:44 25.10


Домобудівельний комбінат отримав "добро" на початок будівництва нового мікрорайону Полтави

Управління капітального будівництва Полтавського міськвиконкому 4 і 18 жовтня за результатами тендерів уклало дві угоди з ТОВ "Полтавський домобудівельний комбінат" про будівництво житла на загальну суму 305,61 млн грн.

До кінця 2018 року у новому - 57-му мікрорайоні - мають звести 5 панельних 10-поверхівок із технічними підпіллям і поверхом, індивідуальним опаленням, автостоянками і комплексним благоустроєм (озеленення та освітлення території, організація рельєфу з вирішенням відведення атмосферних вод, влаштування майданчиків для відпочинку, дитячого і спортивного, місцевих проїздів та пішохідних доріжок тощо). Житлова площа і детальні технічні завдання поки що не опубліковані.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель".
Два будинки сумарно на 280 квартир по вул. Половки, 83 замовили за 98,30 млн грн. Три будинки сумарно на 650 квартир по вул. Половки, 83А збудують за 207,31 млн грн.
Єдиними конкурентами на дорожчому тендері були ТОВ Будівельна компанія "ЗЗБК №1", а на дешевшому – ТОВ "Укрспецбудмонтаж-2". Обидві фірми ніколи не вигравали торгів.
Власниками "Полтавського ДБК" є Віктор Яковенко, Віктор Думанов, Василь Шишкін та Володимир Левцун (екс-нардеп, чотири скликання поспіль до 2012 року). Керує фірмою Сергій Фисун.
Будівельна компанія "ЗЗБК №1" належить Сергію Алексєєву і Василю Іванченку.
Власниками фірми "Укрспецбудмонтаж-2", як і ТОВ "Укрспецбудмонтаж", є Андрій Прохорчук із Вишгорода та Юрій Трач із Тернопільщини.

Пропозиція забудувати ділянку, обмежену вулицями Половка, Лазурною, Гришкиним лісом та Пушкарівською балкою існує з 2010 року. Це - близько 50 гектарів землі під забудову у новому, 57-му мікрорайоні, який отримав назву "Лазурний". Журналісти жартують, що цей шмат полтавської землі буде під надійною охороною народних обранців, адже навколо майбутньої забудови розміщені ділянки багатьох депутатів міськради попередніх скликань. До речі, проект забудови 50 гектарів був прийнятий ще у 2012 році.

тендер, гроші, бізнес, будівництво, Лазурний, ДБК

За темою:

  • Міська рада Полтави змушена знову змінити постачальника дронів
  • У Полтаві скасували ризиковий тендер на реконструкцію гуртожитку переселенців
  • На Полтавщині витратять понад 36 мільйонів гривень на габаритно-ваговий контроль
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.