ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

14:51 25.10


У Полтаві через пішохода маршрутка зіткнулася із тролейбусом

Сьогодні, 25 жовтня, близько дев'ятої години на вулиці Маршала Бірюзова в Київському районі Полтави сталася ДТП. Мікроавтобус "Volkswagen Transporter" протаранив тролейбус.

Про це 0532.ua повідомили свідки того, що сталося. За їхніми словами, на зупинці "Полтавамаш" водій "бусика", намагаючись не допустити зіткнення з пенсіонером, який різко вибіг перед транспортним засобом, протаранив тролейбус.

Цю інформацію нам підтвердили і в поліції Полтави. За словами заступника начальника сектора патрульної поліції Володимира Пасічка, в результаті даного ДТП постраждав 75-річний пенсіонер.

Дідусь, 1941-го року народження, переходив дорогу в невстановленому для цього місці. Пенсіонер рухався з боку ліцею до зупинки "Полтавамаш". У певний момент він різко почав бігти в бік зупинки. Водій мікроавтобуса побачив пенсіонера, почав гальмувати і йти вправо, але повністю уникнути зіткнення йому не вдалося. Транспортний засіб збив пішохода і в'їхав у тролейбус

- розповів Пасічко.

За словами правоохоронця, є свідки і, зокрема, водій тролейбуса, який все бачив і підтвердив, що 32-річний чоловік, який перебував за кермом "Volkswagen Transporter", намагався уникнути зіткнення.

Потерпілий був госпіталізований. Лікарі діагностували у нього закриту черепно-мозкову травму, струс мозку і перелом ноги. Не дивлячись на те, що пенсіонер перебуває в свідомості, поки дізнатися у нього подробиці того, що сталося, поліцейським не вдалося.

Пасічко зазначив, що водій "Volkswagen" із місця події не намагався сховатися і все пояснив поліції. На щастя, більше ніхто не постраждав. Тролейбус отримав незначні технічні пошкодження.

Відзначимо, що в кількох метрах від місця ДТП знаходиться підземний пішохідний перехід.

аварія, ДТП

За темою:

  • У Полтаві немає електрики на шести вулицях
  • Витік газу стався на Полтавщині
  • На Червоному шляху через зсув грунту немає газопостачання
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.