ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

21:42 26.10


У Полтаві проходить виставка інноваційних досягнень в аграрній сфері

Сьогодні у Червоній залі Полтавської ОДА відбулося урочисте відкриття виставки "Агропром-Полтава". Виставка є щорічною, і цього року проходить у дванадцятий раз.

У виставці взяли участь 44 підприємства, які презентують інноваційні та передові досягнення. Свої вироби презентували не тільки представники Полтавщини, але і з інших областей — Київської, Харківської, Дніпровської, Кіровоградської, Одеської. Були і гості Донбасу.
На виставці представлений широкий спектр агротехніки, новітніх технологій, насіння, посівних культур. Її метою є розвиток АПК за допомогою втілення передових технологій та інвестицій до цього сектору.
Завдання влади — створити такий майданчик, де можуть спілкуватися, зав’язувати ділові стосунки виробники техніки, науковці, ініціативні представники бізнесу та сільгоспвиробники. Саме це ми намагаємося зробити сьогодні. Але ще нам потрібно подумати як цю виставку зробити брендом нашої області, який приваблював би бізнес з усієї України та країн Євросоюзу
— заявив очільник Полтавщини Валерій Головко у своєму вітальному слові.
Виставка працюватиме протягом двох днів та супроводжуватиме засідання Координаційної ради з питань розвитку фермерства на Полтавщині, повідомляє прес-служба Полтавської ОДА.

виставка, інновації, агросектор, ОДА

За темою:

  • У Полтаві відкрилася фотовиставка "Погляд із минулого"
  • У Полтаві стартував розпродаж рослин для дачників
  • Міжнародна виставка "Це графіка" відкрилася у Кременчуці
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.