ЗАСНОВАНО 21 ГРУДНЯ 2015 РОКУ

Курс валют
Загружаем курсы валют от minfin.com.ua

12:05 27.10


На сесію винесуть питання забудови берега Ворскли

У Полтаві розроблений детальний план територій, обмежених вул. Миру, вул. Сакко, вул. Громадською і рікою Ворсклою. Згідно з документом, тут з'явиться супермаркет, майданчики ігрові та для пляжного волейболу.

Під час наступного засідання сесії міськради на розгляд депутатів винесуть питання "Про затвердження детального плану території кварталу, обмеженого вул. Миру, Сакко, Громадською та річкою Ворсклою".

У проекті рішення міськради зазначається, що розробкою проекту займався інститут "Полтаваагропроект" на замовлення управління капітального будівництва. Побажання місцевих жителів, висловлені під час громадських слухань, були враховані.

Таким чином, депутатам запропонують затвердити проект ДПТ кварталу, а виконкому належить забезпечити доступність матеріалів документа згідно із законодавством.

Нагадаємо, проект був презентований у вересні, а в березні, під час засідання депутатської комісії, повідомлялося, що розробкою ДПТ цієї кварталу хотів зайнятися приватний інвестор із Запоріжжя, ім'я якого не називалося.

забудова, Ворскла

За темою:

  • Суд: триває cкандал зі знесенням історичного будинку в Полтаві
  • Топ-5 за тиждень :








    Виділіть помилку і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про помилку.